SINT-PIETERS-LEEUW - Hernieuwd Total-station van Ruisbroek onthaalt automobilisten met opvallende architectuur

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Hernieuwd Total-station van Ruisbroek onthaalt automobilisten met opvallende architectuur

Editiepajot_spl_station_1_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_spl_station_2_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 

Eerste Quick met drive-in langs autosnelweg in België
Total Belgium huldigde vandaag samen met partner Autogrill en in aanwezigheid van kabinetsmedewerkers van Minister van Openbare Werken Hilde Crevits officieel het volledig hernieuwde tankstation van Ruisbroek in.

Opmerkelijk in zijn vorm en perfect geïntegreerd in zijn omgeving, biedt het station precies wat de automobilist van vandaag op zijn doorreis zoekt: een rustpunt met een gevarieerd en geconcentreerd totaalaanbod van brandstof- en horeca-diensten. Een rustpunt met een Belgische primeur bovendien. Dankzij partner Autogrill verwelkomt het station naast een Délifrance met vernieuwd aanbod immers de allereerste Quick met drive-in langs de snelweg in ons land, in 2011 zelfs gevolgd door een nieuw driesterrenhotel.
 
Naast de traditionele brandstofvoorzieningen en uitgebreide diensten voor personen- en vrachtwagens, plant Total in Ruisbroek ook de installatie van een snel laadpunt voor elektrische wagens. Total Belgium wenst hiermee vanaf het najaar ook de mobiliteit te garanderen van de eerste gebruikers van elektrische voertuigen. De automobilisten zullen het hernieuwde station trouwens niet kunnen missen. De opvallende National Geographic-luchtfoto en futuristische luifel van de hand van architecten Samyn & Partners maken van het nieuwe complex nu al een herkenningspunt op de E19 tussen Brussel en Parijs.
 
“De automobilist van vandaag verwacht langs de snelweg een veilig rustpunt te vinden met een ruime keuze aan brandstofoplossingen en shop- en horecadiensten,” verduidelijkt Patrice Brès, Algemeen Bestuurder van Total Belgium. “In Ruisbroek zijn we erin geslaagd om samen met onze partner Autogrill en de architecten Samyn & Partners een uniek totaalproject neer te zetten dat in meer dan één opzicht antwoord biedt aan die vraag van de automobilist en model staat voor het snelwegstation van morgen.”
 
Eerste Quick met drive in langs de Belgische autosnelweg
Dankzij de samenwerking met Autogrill krijgt de reiziger en pendelaar met de opening van twee nieuwe restaurants op het Total-station op elk uur van de dag een kwalitatief en afwisselend aanbod. Délifrance zorgt als specialist in “snelle restauratie op zijn Frans” tussen 7u en 20u voor ontbijt, salades, verse belegde broodjes, warme snacks, soepen en desserten met veel aandacht voor evenwichtige maaltijden.
 
Ruisbroek tekent echter ook voor een unicum, namelijk de eerste Quick met drive-in langs een snelweg in België die meteen als pilootproject voor de markt zal dienen. Het Quick-restaurant is elke dag tussen 10u en 22u open.
Binnenkort start tenslotte de bouw van een driesterrenhotel dat volgens verwachting zijn deuren in 2011 zal openen.
 
Snel laadpunt voor elektrische wagens in najaar
Total Belgium heeft ook oog voor de weggebruiker van morgen. Naast zes pompen voor personenwagens en twee eilanden voor vrachtwagens langs beide zijden van de E19, krijgt het Total-station van Ruisbroek ook een snel laadpunt voor de eerste elektrische voertuigen en hun bestuurders. De ingebruikname is in het najaar gepland en ligt volledig in lijn met de beslissing van Total Belgium om tegen eind 2010 een tiental elektrische laadpunten te installeren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mei 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief