VARIA / SINT-PIETERS-LEEUW - Miss Wellness Brabant verkozen

C21

VARIA / SINT-PIETERS-LEEUW - Miss Wellness Brabant verkozen

Editiepajot_leuven_varia_miss_wellness_brabant_foto_roger_mortelmans
Vlnr: Wild card (derde eredame)Melissa Deschuyteneer (St.Pieters-Leeuw), eerste eredame Anna Zalubovskaja(Herent), Miss Wellness Brabant Eef Van de Velde (Tremelo) en tweede eredame Nathalie Moriau (Diest). - Foto Roger Mortelmans
 

De laatste provinciale verkiezing van Miss Wellness had plaats in Leuven. De presentatie lag in handen van Ellen Petri, het gezicht van Miss Wellness Belgium. Twaalf kandidaten uit de voormalige provincie Brabant (Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel) namen het tegen elkaar op in een wervelende show. Met veel enthousiasme trachtten zij de jury, onder het voorzittersschap van ex-miss België Tatiana Silva, te overtuigen van hun kunnen.

Alle finalisten hebben een connectie met wellness- en beautywereld en dat kwam ook tot uiting in hun persoonlijke act. Heel origineel en eens iets anders in vergelijking met andere verkiezingen. Hun acts waren heel verschillend en heel origineel gekozen met steeds een link naar wellness.
Eef Van de Velde, 23 jaar uit Tremelo kreeg het kroontje van Miss Wellness Brabant. Zij heeft al drie jaar een schoonheidsinstituut en wellness is haar passie. Als persoonlijke act bracht zij een dans met een boodschap : “wees goed voor je lichaam, opdat je ziel er graag wil in wonen”.
De eerste eredame werd de 25-jarige Anna Zalubovskaja uit Herent en tweede eredame werd Nathalie Moriau (20) uit Diest.
De 23-jarige Melissa Deschuyteneer uit Sint-Pieters-Leeuw kreeg een wild card van de jury.
De vier dames mogen deelnemen aan de finale van Miss Wellness Belgium op zaterdag 30 oktober 2010 in Gent.
In de maanden juli, augustus, september gaan de kandidaten op promotour en zullen ze genieten van een weekendje Wellnessen in een Spa-center.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2010
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief