Melissa Deschuyteneer uit SINT-PIETERS-LEEUW gaat naar finale Miss Wellness Belgium

C21

Melissa Deschuyteneer uit SINT-PIETERS-LEEUW gaat naar finale Miss Wellness Belgium

Editiepajot_st
Schoonheidsspecialiste Melissa Deschuyteneer, 23 jaar. - Foo Roger Mortelmans
 

Uit vijf provinciale verkiezingen werden 20 Nationale Finalisten, de provinciale miss en haar drie eredames, gekozen voor de verkiezing van Miss Wellness Belgium op 30 oktober 2010. De laatste provinciale verkiezing had plaats in Leuven voor de kandidates uit Brabant (Vlaams Brabant, Waals Brabant en Brussel).

Melissa Deschuyteneer kreeg de wild card van de jury en werd derde eredame en sleepte zo een plaatsje in de wacht voor de finale, waar zij natuurlijk heel blij mee is. Melissa is 23 jaar en heeft een schoonheidsinstituut in Sint-Pieters-Leeuw.
 
Het was de eerste keer dat zij aan een verkiezing deelnam en deze verkiezing is echt iets voor haar, vermits de wellness-sector haar passie is. Zij vond het dus ook het uitgelezen moment om deze passie aan de buitenwereld te tonen en er te kunnen over praten. Melissa is van oordeel dat velen nog een verkeerd beeld hebben van wat wellness eigenlijk is, wellness gaat veel dieper dan velen denken.
Zij vindt het organiseren van deze miss wellnessverkiezing een fantastisch initiatief want langs deze weg kan men wellness meer promoten en tevens voor sommigen een zekere drempelvrees wegnemen.
“Ikzelf doe veel huidverzorging”, zegt ze, “en probeer voor elk probleem een oplossing te vinden en werk daar voor heel goed samen met een dermatoloog. Maar men kan bij mij nog voor andere verzorgingen terecht, onder meer voor medische pedicure.
In de toekomst zou ik het concept nog willen uitbreiden.
Tevens wil ik aan de mensen tonen hoe mooi het beroep van estheticienne is. Het wordt ook de hoogste tijd dat men beseft dat wij meer dan enkel met het uiterlijk bezig zijn. Daarom heb ik in mijn persoonlijke act de diepere betekenis uitgelegd van het woord wellness.
Naast mijn werk hou ik ontzettend van dansen, het ontspant mij fantastisch en geeft veel energie.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2010
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief