SINT-PIETERS-LEEUW - Toch turnshow ondanks moeilijkheden door brand

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Toch turnshow ondanks moeilijkheden door brand

Editiepajot_spl_turnshow_foto_kos
Foto KOS
 

Koninklijke turnsport Verbroedering Ruisbroek, heeft ondanks de brand in de sporthal van Ruisbroek in de maand februari zijn jaarlijkse turnshow kunnen organiseren.

Toen de brand de volledige sporthal van Ruisbroek vernielde, was men al in volle voorbereiding voor deze turnshow
De twijfel of de show wel kon doorgaan duurde maar eventjes. Het bestuur sprong onmiddellijk op de barricades en de dag na de brand, hadden zij al gezorgd voor een locatie waar de verschillende groepen konden trainen.
 
De eerste bekommernis was hierbij om de lessen verder te kunnen geven in een vertrouwde omgeving zonder dat de leden, en vooral de kinderen, her en der te laten sporten met ongewenste verre verplaatsingen er bovenop.
 
Gelukkig konden zij rekenen op de medewerking van de directie van de twee Ruisbroekse basisscholen, die hun turnzalen ter beschikking stelden.
Ook het Gemeentebestuur deed zijn duit in het zakje door te zorgen voor het transport van het wel is waar beschadigde maar deels geredde materiaal.
 
Met hun show heeft de vereniging die 123 jaar bestaat, ondanks kleine en grote tegenkantingen, niet zo gemakkelijk klein te krijgen is.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2010
Felix Merckx
kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief