SINT-PIETERS-LEEUW - De Vrede organiseert gordeltochten

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - De Vrede organiseert gordeltochten

Editiepajot_spl_vrede_foto_kos
Foto KOS

Voor de 20ste opeenvolgende maal organiseert de Vlaamse Werkgroep “DE VREDE” v.z.w. – afdeling Vlezenbeek iedere woensdagavond vanaf 23 juni tot en met 1 september   geleide fietstochten doorheen de streek.

De actieradius strekt zich hierbij noordelijk uit tot Asse, westelijk tot de Dender, zuidelijk tot de taalgrens en oostelijk tot Beersel. Een stadsbezoek aan Brussel, Halle of Ninove behoort echter ook tot de mogelijkheden.
 
Organisator Jan Quinart: “Op deze manier geraakt de lichaamsconditie op peil voor het grote gordelgebeuren op zondag 5 september en ontdekt men de mooiste plekjes in de eigen streek”.
 
Het parcours wordt met zorg uitgekozen. Hierbij zijn een mooie, rustige omgeving en veilige wegen prioritair. Dat men hierdoor al eens een stoffige veldweg onder de wielen krijgt moet men er wel bijnemen.
De tochten starten telkens op het Vlezenbeekse Gemeenteplein om 18.45 u.
 
De afstand schommelt overwegend tussen 25 en 40 km en is derhalve ook geschikt voor minder geoefende fietsers. Overigens wordt er een gematigd tempo aangehouden zodat iedereen ten volle kan genieten van de uitstap. Na de tocht is de verleiding groot om de dorst te lessen op een plaatselijk terrasje. Zelfs onderweg, als de gelegenheid zich voordoet, stappen we even af om te genieten van het interieur van een plaatselijk kapelletje...
 
Alle fiets-en streekliefhebbers worden verwacht vanaf 23 juni 2010
 
Inlichtingen : Tel. 02/569.17.52 (na 20.00 u) of e-mail : jan.quinart@telenet.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2010
Felix Merckx
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief