Natuurpunt LEEUWse Natuurvrienden organiseert fotowedstrijd

C21

Natuurpunt LEEUWse Natuurvrienden organiseert fotowedstrijd

Leeuwe_natuurvrienden_blokje

Natuurpunt Leeuwse Natuurvrienden vzw heeft in samenwerking met Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma een fotowedstrijd opgezet. De geselecteerde natuurfoto’s worden eind november in het kasteel Coloma tentoongesteld.

De discipline van de fotografie is een uitstekend medium om de natuur vast te leggen zodat iedereen er gemakkelijker toegang toe krijgt. Immers de fotograaf is de persoon die door de lens het juiste beeld kan vastleggen en ook de juiste focus geven.
 
Daarom heeft Natuurpunt Leeuwse Natuurvrienden vzw in samenwerking met Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma een fotowedstrijd opgezet. Een reeks van geselecteerde natuurfoto’s zullen in het mooie kader van het kasteel Coloma tentoongesteld worden eind november. Dit geeft de gelegenheid om aan de fotografen om hun kunnen te tonen. Anderzijds biedt het ook de kans om de natuur aan een ruimer publiek voor te stellen.
 
Voorwaarden fotowedstrijd
Het onderwerp is de natuur in Sint-Pieters-Leeuw. Er zijn 4 rubrieken: landschappen, fauna, flora en macro opnames. Per rubriek worden 10 foto's genomineerd die deelnemen aan een fototentoonstelling. Deze tentoonstelling wordt ingericht in samenwerking met het gemeentelijk cultureel centrum Coloma Sint-Pieters-Leeuw tijdens het week-end van 26 tot 28 november. De jury zal per rubriek een laureaat aanduiden.
 
Elke deelnemer mag maximum 5 foto's inzenden. De foto's mogen in kleur of zwart wit zijn. Ze moeten digitaal opgestuurd worden naar het e-mail
adres natuur.foto.spl@gmail.com   voor 30 september. Voor de 40 genomineerde foto's verwachten ze een A3 fotopapier versie. De deelnemers van de genomineerde foto's zullen hiervan op de hoogte gebracht worden. Meer info: 0475. 51.20.71.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2010
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief