Krav Maga in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Krav Maga in SINT-PIETERS-LEEUW

Krav_maga

Vanaf donderdag 9 september organiseert de International Krav Maga Federation (IKMF) Belgium lessen Krav Maga in de turnzaal van de Sint-Stevensschool te Sint-Pieters-Leeuw (Negenmanneke), onder leiding van Christophe Van Vaerenbergh.

Krav Maga betekent in het Hebreeuws lijf-aan-lijf gevecht. Oorspronkelijk enkel voorbehouden aan het Israëlische leger en de veiligheidsdiensten, geldt het vandaag als het meest doeltreffende en realistische zelfverdedigingssysteem.
 
Kenmerkend voor Krav Maga is de eenvoud van het systeem. Het sluit aan bij de natuurlijke reflexen van het lichaam en is zo ontworpen dat elk individu, jong of oud, man of vrouw, het succesvol kan toepassen. Typisch voor Krav Maga is ook dat de leerlingen in realistische en stresserende situaties worden geplaatst: zo heeft IKMF Belgium recent nog getraind in een bus van de MIVB.
 
IKMF instructeur Christophe Van Vaerenbergh ontving zijn diploma uit de handen van Serge Bridoux, directeur IKMF voor België, en Gabi Noah, wereldautoriteit op het vlak van Krav Maga en voormalig leerling van Imi Lichtenfeld, grondlegger van Krav Maga.
 
De lessen gaan door in de turnzaal van de Sint-Stevensschool te Sint-Pieters-Leeuw (Negenmanneke), elke donderdag van 20u tot 21u30 en dit  vanaf 9 september
 
Jongens en meisjes kunnen er vanaf 15 jaar terecht (opgelet: een getuigschrift van goed gedrag en zeden kan worden gevraagd)
De eerste les is gratis, occasionele les: 10 euro, kaart voor 12 lessen : 85 euro
 
Meer info Christophe Van Vaerenbergh op het nummer +32(0)477 791249 of via mail christophe@kravmaga-belgium.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2010
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief