SINT-PIETERS-LEEUW - Getroffen inwoners van de wateroverlast kunnen aangifteformulieren afhalen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Getroffen inwoners van de wateroverlast kunnen aangifteformulieren afhalen

Schild_s_p_l

Getroffen inwoners van de wateroverlast kunnen aangifteformulieren en checklist afhalen in gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw, ’t Paviljoentje en Negenhof.

Inwoners van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, die getroffen zijn door de overstromingen van het voorbije weekend kunnen een checklist, de nodige formulieren voor het aanmelden van schade en een samenvattende lijst van de bij te voegen documenten gebruiken om hun schade aan de verzekeringsmaatschappijen te melden.
 
Deze zijn af te halen op verschillende plaatsen in de gemeente:
 
-in het gemeentehuis, Pastorijstraat 21, 1600 Sint-Pieters-Leeuw aan het onthaal en bij de sociale dienst, op weekdagen in de voormiddag van 8.00 tot 12.00 uur en van maandag tot en met woensdag in de namiddag van 13.00 tot 15.00 uur;
 
·in het dienstencentrum ’t Paviljoentje, Fabriekstraat 1A, 1601 Ruisbroek, op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur;
 
·in het dienstencentrum ’t Negenhof, Sint-Stevensstraat 62, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
 
Ze vinden deze documenten ook terug op de gemeentelijke website www.sint-pieters-leeuw.be bij ‘In de kijker’ en dan klikken op meer. Daar kan men de documenten, die voor de individuele situatie van toepassing zijn, downloaden en afprinten. Na het invullen dient men de gevraagde documenten naar de juiste instantie of maatschappij op te sturen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2010
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief