SINT-PIETERS-LEEUW - Dansauditie bij The Jump Junkies Dance Company

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Dansauditie bij The Jump Junkies Dance Company

Kleine_collagefoto_jump_junkies

The JJDC gaat begin 2011 een nieuwe Dance Company samenstellen voor haar geplande optredens. Ze zijn op zoek naar dansers die ambitie hebben om in korte tijd heelwat choreografieën aan te leren in verschillende stijlen zoals Hip Hop, Trance, Cabaret, Orientaals, 90's, disco, breakdance. Alles gaat door in de turnzaal van de Sint-Ludgardisschool in Sint-Pieters-Leeuw. 

Deze nieuwe JJ’s moeten vooral passen in het JJ-plaatje, t.t.z. respect voor andere dansers, sympathiek overkomen, stress- & kritiekbestendig en - erg belangrijk - een goede groepsgeest. Teamspirit straalt men uit op het podium en laat dansers beter presteren.
 
Op zondag 20 februari om 11 uur kan men een kans wagen om deel uit te maken van deze nieuwe Dance Company die onder leiding zal staan van Christine De Paepe en met medewerking van verschillende choreografen om afwisseling en variatie te garanderen.
 
Deze dansauditie zal om 11 uur stipt van start gaan met een gezaelijke dansles. Dit om het ijs te breken en de kandidaten te ontstressen alvorens te beginnen aan de individuele proeven: een kort kennismakingsgesprek en een eigen stukje choreografie van anderhalve minuut. Deze kan zowel solo als samen met een andere kandidaat gebracht worden. Iedere kandidaat brengt zijn muziek op CD mee.
 
Zowel de auditie als de repetities voor de geslaagde kandidaten zullen plaats vinden in de turnzaal van de Sint-Ludgardisschool in Sint-Pieters-Leeuw en dit op zondagvoormiddag. 
Zij zullen tevens uitgenodigd worden op een kennismakingsvergadering op dinsdag 22 februari. De wekelijkse repetities gaan effectief van start op zondag 27 februari om 11 uur.
 
Men zal de nieuwe Dance Company aan het werk kunnen zien tijdens het dansspektakel van The JJDC op zaterdag 28 mei in G.C.De Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode, alsook tijdens het jaarlijks evenement Feesten Ten Blote in Huizingen op zondag 17 juli omstreeks 21u.
 
Voor meer informatie kan men terecht bij Christine. christine@jumpjunkies.be of GSM: 0474/43.28.30 of surf naar The JJDC website: www.jumpjunkies.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief