SINT-PIETERS-LEEUW - Ruisbroekse studenten winnen Team & Taal Award

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Ruisbroekse studenten winnen Team & Taal Award

Hub

De winnaars van de Team & Taal Awards 2007-2008 zijn bekendgemaakt. De prijzen bekronen projecten die studenten Handelswetenschappen en Handelsingenieur van de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) realiseren voor een goed doel.

De gelukkige winnaar van de Team &Taal Award in de categorie Non-Profit is groep 107 met ‘La Cité Joyeuse’. Het team HUB-studenten uit Ruisbroek organiseerde vijf activiteitendagen voor kinderen uit een opvangtehuis in Molenbeek.
 
De totale opbrengst van de projecten is opgelopen tot bijna 80.000 euro! Het zal u niet verbazen dat de HUB trots is op haar eerstejaars Handelswetenschappen en Handelsingenieur.
 
Groep 107 uiot ruisbroek wilde jonge kinderen, die geplaatst zijn in tehuizen, een fijne dag bezorgen. Zo konden de studenten deze kinderen waardering, respect en een goed gevoel meegeven. Het team bokste vijf activiteitendagen in elkaar, telkens vanuit een ander thema: Valentijn, buitensport, muziek, knutselen en caféspelen en een uitstap naar de Zoo van Antwerpen als hoogtepunt. Om dit te kunnen financieren, maakten de studenten truffels, koekjes en steunkaarten die ze op de kerstmarkt in Ruisbroek verkochten. Cité Joyeuse was bijzonder positief over dit initiatief en ook de kinderen waren laaiend enthousiast.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief