SINT-PIETERS-LEEUW - Inkendaal organiseert beurs vrijetijdsbesteding

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Inkendaal organiseert beurs vrijetijdsbesteding

Inkendaal

Revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw) organiseert op vrijdag 1 april ban 10 tot 16 uur een beurs rond vrijetijdsbesteding

Iedereen heeft nood aan werk, vrije tijd of vakantie. Ook mensen met een handicap. Daar proberen ze in Inkendaal als revalidatieziekenhuis tijdens de revalidatieperiode van patiënten op in te spelen. Er bestaan heel uiteenlopende initiatieven en het aanbod is groot. De drempel om deze te contacteren blijkt soms heel groot. Daarom willen ze door het organiseren van een beurs rond vrijetijdsbesteding een overzicht geven van dit aanbod. Van lotgenotencontact tot werk, van vorming tot vrije tijd, van reizen tot sport.

De beurs gaat door in ziekenhuis Inkendaal op vrijdag 1 april van 10 tot 16u. Verschillende organisaties m.b.t. vrije tijd, aangepast sporten, toegankelijk reizen, alsook patiëntenverenigingen zullen die dag aanwezig zijn.
 
Men kan er niet alleen informatie vergaren en kennis maken met die organisaties, men kan ook zelf aan de slag in verschillende workshops die ze op die dag gratis organiseren: koken, bloemschikken en spinning.
 
Deelnemers aan een workshop moeten zich wel op voorhand inschrijven. Dit kan op communicatie@inkendaal.be. Men krijgt nadien bericht met het uur waarop u verwacht wordt voor de workshop.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief