SINT-PIETERS-LEEUW - Politie zoekt getuigen voor inbraak bij firma Luypaert

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Politie zoekt getuigen voor inbraak bij firma Luypaert

3_politielogo_2011_p200_1_

De politie van Sint-Pieters-Leeuw doet een oproep naar getuigen voor een diefstal van roofing bij de firma Luypaert. Langs de Bergensesteenweg controleerden zij 50 wagens. Drie bestuurders legden een positieve ademtest af.

Inbraak in firma –oproep tot getuigen
Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in de firma Luypaert (dakmaterialen) langsheen de Bergensesteenweg. Aan de voorzijde van het bedrijf werd er in de ursusdraad een opening gemaakt en werden vanaop het bedrijfsterrein 106 grote roofingrollen gestolen. Gelet de grote omvang van deze diefstal moet het plegen van deze diefstal een geruime tijd in beslag genomen hebben.
De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw doet een oproep tot getuigen die tijdens de nacht van donderdag op vrijdag langsheen de Bergensesteenweg in Brukom een verdachte vrachtwagen, bestelwagen en/of diverse verdachte personen zouden opgemerkt hebben.Alle nuttige info kan geformuleerd worden via tel.02/371.22.28 of   info@polleeuw.be
 
 
Verkeerscontrole
De lokale politie voerde donderdagavond een verkeersactie langsheen de Bergensesteenweg te Zuun. In totaal werden 50 voertuigen gecontroleerd en 19 bestuurders werden aan een ademtest onderworpen. Drie bestuurders legden een positieve ademtest af en werd hun rijbewijs voor enkele uren ingehouden.
 
Andere vastgestelde overtredingen:
-3 personenwagens werden inbeslaggenomen en weggetakeld uit hoofde van niet-verzekering;
-1 proces-verbaal voor onrechtmatig drugbezit;
-3 geseinde personen werden opgepakt uit hoofde van o.a. ontzetting uit recht tot sturen en pleger van verkeersongeval met vluchtmisdrijf.
-6 onmiddellijke inningen werden opgesteld ,o.a. voor niet in regel zijnde identiteitsdocumenten,rijbewijs, alerte ademtest van 1,24 mg/l)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2011
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief