SINT-PIETERS-LEEUW - Ik hou van jou is het eerste album van Jeason

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Ik hou van jou is het eerste album van Jeason

Jeasson

Jeason uit Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw) heeft met ‘Ik hou van jou’ zijn eerste album uit. Hij is ondermeer gekend door zijn deelname in 2006 aan Eurosong.

In 2006 schreef Jeason zich in voor ‘Eurosong’. Hij werd geselecteerd met zijn nummer 'Dame amor,dame vida' waarmee hij doordrong tot de halve finale. De Eurosong wedstrijd kende een turbulent verloop en haalde duizelingwekkende kijkcijfers, waardoor Jeason op slag bekend werd in Vlaanderen.
 
Na zijn Eurosong single "Dame amor dame vida", bracht hij de single ‘Buleria’ op de markt en was daarmee te gast in ‘Tien om te zien’. Nadien zijn nog de singles ‘Maria’ en ‘Chica Latina’ gevolgd.
 
Nu neemt Jeason zijn carrière een nieuwe wending met de release van zijn eerste Nederlandstalige album ‘Ik hou van jou’.
 
Vele van zijn nieuwe liedjes zijn bekende Spaanse nummers waar hij zelf een Nederlandstalige tekst op gemaakt heeft. Het zijn nummers met zeer veel inhoud en gevoel, enkele ervan hebben een zeer speciale betekenis. Als bonus zijn ook de Spaanse liedjes te vinden op dit album.
 
Jeason is geboren op 6 juli 1981 en verhuisde rond zijn tiende naar het zonnige Spanje. Geïnspireerd door zijn grote voorbeeld Elvis Presley, gaf hij op zijn 16de aan de Costa Brava en Costa del Sol zijn eerste optredens. Jeason speelde er de pannen van het dak en haalde zelfs de Spaanse radio en televisie. In het verre België was het Will Tura die het talent van de jongeman opmerkte.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2011
Felix Merckx
I F
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief