SINT-PIETERS-LEEUW - Nieuw kunstgrasveld voor K V Zuun

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Nieuw kunstgrasveld voor K V Zuun

Ed_pajot_spl_terrein_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

In het Bosmansstadion in de Petrus Basteleursstraat werd een kunstgrasveld ingehuldigd. Drie weken eerder dan verwacht is het nieuwe kunstgrasveld op het tweede veld vazn van KV Zuun klaar.

Op voorstel van Philippe Muyters, Vlaams minister van Sport, keurde de Vlaamse Regering op 23 juli 2010 definitief het dossier voor 29 kunstgrasvelden goed. Het project werd gerealiseerd in het kader van een inhaalbeweging voor sportinfrastructuur. De inplantingsplaats van het veld werd bepaald door CSJM Vlaanderen (cultuur, jeugd, sport en media). De aanleg van het kunstgrasveld in Leeuw heeft slechts twee maanden geduurd
 
Zowel SK Leeuw als KV Zuun waren vragende partij voor een kunstgrasveld. Beide aanvragen werden ingediend. KV Zuun kreeg het terrein.
 
In de winter zullen naast KV Zuun ook andere ploegen gebruik kunnen maken van het kunstgrasveld voor de trainingen. Ook de scholen zullen kunnen gebruik maken van het veld.
 
Met het nieuwe veld kan KV Zuun het terrein in de wijk Wilderveld verlaten. Alle voetbalactiviteiten van K V Zuun zijn nu geconcentreerd in de Petrus Basteleursstraat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief