SINT-PIETERS-LEEUW - Veel volk op de jaarmarkt in Vlezenbeek

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Veel volk op de jaarmarkt in Vlezenbeek

Editiepajot_spl_vlezenbeek_1_foto_degreef
Foto's © Elsie Degreef
 
Editiepajot_spl_vlezenbeek_2_foto_degreef
Foto © Elsie Degreef
 
Editiepajot_spl_vlezenbeek_3_foto_degreef
Foto © Elsie DEgreef
 
Editiepajot_spl_vlezenbeek_4_foto_degreef
Foto © Elsie Degreef
 
Editiepajot_spl_vlezenbeek_5_foto_degreef
Foto © Elsie Degreef
 

Verleden jaar troffen de mensen van Vlezenbeek het helemaal niet met het weer maar dit jaar was het aangenaam herfstweer met aardig wat zon en veel volk op de jaarmarkt van Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw).

Naast de traditionele marktkramers waren er ook de dierenwedstrijden. Er stonden paarden, ponny's, schapen, geiten, pluimvee en konijnen in de verschillende straten en de reisduiven waren ondergebracht in de Merselborre.
 
In en om de De Merselborre vond ook een grote rommelmarkt en ruilnamiddag plaats, georganiseerd door Hobby-en verzamelclub Ruisbroek en ook Kunstkring "De Merselborre" stelde tentoon in De Merselborre met als thema "Stad".
 
Van 10 tot 13u zorgde de Verenigde Handelaars Vlezenbeek voor animatie met onder andere het straattheater Trip Trap, een gratis ballonnenwedstrijd en om 13u de traditionele kramballekesworp aan de kerk.
 
De Verenigde Handelaars Vlezenbeek maakten ook dit jaar 450 kramballetjes die het KLJ-meisje Fien vanaf een hoogtewerker naar beneden wierp,.Een kramballetje is een balletje gehakt met daarbij een broodje. Er waren voor 500 euro aan geschenkbonnen bij lokale handelaars te winnen. Arthur, Pablo en Josh vonden samen het kramballetje ter waarde van 250 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2011
Elsie Degreef
Elsie Degreef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief