SINT-PIETERS-LEEUW - LDC Meander opende zijn deuren

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - LDC Meander opende zijn deuren

Editiepajot_spl_meanderhof_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw opende vandaag het LDC Meander. Dat is het derde dienstencentrum in de gemeente en kreeg zijn onderkomen in het nieuwe woon- en zorgcentrum Zilverlinde, Welzijnsweg 2 in Sint-Pieters-Leeuw.

De lokale dienstencentra zijn wel reeds een gekende in Sint-Pieters-Leeuw door de successen van de 2 bestaande dienstencentra: ’t Paviljoentje in Ruisbroek en en het Negenhof (Negenmanneke). In mei 2009  werd ook gestart met een dienstencentrum op locatie in Vlezenbeek. Deze worden nu uitgebreid met een derde vast lokaal dienstencentrum.
De ontmoetingsruimte of cafetaria van het lokaal dienstencenter Meander  is elke werkdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 
De dienstencentra zijn ontmoetingsplaatsen waar mensen uit de buurt terecht kunnen voor informatie, vorming en/of ontspanning. Daarnaast kan men er ook een beroep doen op een aantal diensten. Het doel van deze activiteiten/ diensten is de levenskwaliteit van de inwoners van de gemeente te verhogen.
 
De lokale dienstencentra zijn er voor de inwoners van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en besteden specifieke aandacht voor senioren en andersvaliden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief