SINT-PIETERS-LEEUW - Kinderen genoten van Muziek-Speel-Dag Alice in Wonderland

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kinderen genoten van Muziek-Speel-Dag Alice in Wonderland

Editiepajot_bart_devill__muziekspeeldag
Foto © Bart Devillé
 

In Ontmoeting Centrum De Merselborre te Vlezenbeek organiseerde Zangvereniging Redoris een ‘Muziek-Speel-Dag Alice in Wonderland’ voor 6 tot 12 jarigen. Zij konden creatief musiceren, expressief bewegen en spelen en deelnemen aan een zangworkshop. Om 16u vond dan een toonmoment plaats.

Redoris dat staat voor : Zingen in een leuke groep, swingen en dansen, meespelen in een echte musical en het podiumbeest in je loslaten. Voor deze Muziek-Speel-Dag hoefden de kinderen slechts 3 euro te betalen voor de hele dag. Zij moesten wel zelf hun lunchpakket meebrengen.
Voor wie nader kennis wil maken met Redoris: Zangvereniging Redoris zijn drie zanggroepen: min 12 jarigen, +12 jarigen en RedorisPlus(25+). Er wordt gerepeteerd per project, dus niet het hele jaar door. Men hoeft geen noten te kunnen lezen.
Het repetitielokaal is gevestigd op Postweg 217 te Vlezenbeek. Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro en dit is de verzekering die betaald wordt aan Koor&Stem. Voor meer info Redoris_vlezenbeek@hotmail.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2011
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief