SINT-PIETERS-LEEUW - Kleuterdienst Ratjetoe en SportArk geven kinderen een fijne vakantie

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kleuterdienst Ratjetoe en SportArk geven kinderen een fijne vakantie

Editiepajot_spl_kinderen_1_foto_de_greef
Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl_kinderen_2_foto_de_greef
Foto Elsie De Greef
 

Tijdens deze krokusvakantie zorgt Ratjetoe en SportArk voor een leuke opvang van ongeveer 40 kleuters en 80 lagere schoolkinderen in de sporthal van Zuun (Sint-Pieters-Leeuw).

Bij de kleuters wordt er gewerkt rond het boek "Hoe Lorra haar kleuren kreeg" van Manja Gruson en Jeroen Heeman. Lorra de papegaai denkt dat ze saai is, ze wil graag veranderen en de kleuters gaan haar hierbij helpen. De kleuters schilderen regenbogen, beplakken papegaaien, maken uiltjes,... allerlei ludieke en creatieve activiteiten uitgewerkt op maat van de kleuters.
 
Sylvia Huygh, hoofdmonitor kleuters:"Kleuterafdeling Ratjetoe werkt het hele jaar door nieuwe projecten uit. We zoeken leuke en mooie prentenboeken uit en gebruiken deze als rode draad. De kinderen worden een week lang ondergedompeld in een fantastisch avontuur, waarbij ze kunnen knutselen, spelen en ontdekken."
 
Sportfederatie SportArk organiseert omnisporten in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst voor kinderen van de lagere school. Er komen de hele week initiatiesporten aan bod zoals zwemmen, voetbal, basketbal, badminton maar ook minder gekende sporten zoals lacrosse, kubb en scoop.
 
Els Derijcke, hoofdmonitor sport: "De kinderen kijken ontzettend uit naar de bowling en de speciale attractie en deze week zijn dat luchtkussens in het zwembad. Altijd heel plezant!"
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2012
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief