Enquete de kracht van verandering, ook in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Enquete de kracht van verandering, ook in SINT-PIETERS-LEEUW

N-va_leeuw_
De nieuwe N-VA-ploeg in Leeuw (ingezonden foto)
 

In oktober neemt N-VA-lijst in Leeuw op eigen benen deel aan de verkiezingen. We vinden het onze plicht de kiezers de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor ons programma en onze manier om aan politiek te doen. Vlaams en rechtlijnig. Maar er is meer.

Het aangekondigde afscheid van burgemeester Lieve Vanlinthout leidt hoe dan ook tot verandering in het bestuur van de gemeente. De verkiezingen bieden een unieke kans om voor verandering te kiezen en een nieuwe, frisse visie in het bestuur te leggen.

Samen met de inzet van alle leden van het N-VA-bestuur bouwt onze lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Luc Deconinck aan een sterke en uitgebalanceerde groep kandidaten. De komende weken zullen we onze kandidaten uitgebreid voorstellen.

Eerst willen we ons programma verder uitdiepen. Uw inbreng daarbij is voor ons cruciaal.

Daarom deze bevraging. Bezorg ons uw mening, visie of ideeën en aarzel niet om suggesties te formuleren. Zo kunnen we een programma opstellen dat ook met uw bekommernissen rekening houdt.

U kan dit formulier invullen via de website http://sint-pieters-leeuw.n-va.be/tijd-voor-verandering-ook-sint-pieters-leeuw We sluiten af op 31 maart 2012.

Inspraak mag geen loze slogan zijn. Als het aan de N-VA ligt, krijgen de inwoners het mee voor het zeggen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2012
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief