SINT-PIETERS-LEEUW - Georges Luypaert trakteert ‘zijn’ wielertoeristen op een ontbijt

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Georges Luypaert trakteert ‘zijn’ wielertoeristen op een ontbijt

Editiepajot_bart_devill__ontbijt_luypaert
Foto © Bart Devillé
 

Sportclubs en andere verenigingen weten Georges Luypaert goed wonen en wanneer ze er aanbellen of aankloppen is het meestal niet tevergeefs, al wordt een en ander meestal geregeld via persoonlijke contacten en van mens tot mens.

Bij de fietsclubs rijden het Luypaert Cycling Team, de Politieverbroedering Sint-Pieters-Leeuw, de Wesley Brothers en de Beginners met een wieleruitrusting van Bouwmaterialen Luypaert rond.
De Politieverbroedering Sint-Pieters-Leeuw zijn fietsende Leeuwse agenten, de Beginners zijn Georges Borremans en zijn kompaan. Deze laatsten willen eerst hun buikje weg vooraleer de afstanden op te drijven.
Het Luypaert Cycling Team werd opgericht in 1995 en telt inmiddels 20 leden, een getal waar men het ook bij houdt. De club heeft maar één ploeg en dit heeft zo zijn voordelen. Tijdens het zomerseizoen rijden ze ritten van 100 km en in het najaar zitten ze ook niet stil en rijden zij ritten van 75 km.
De Wesley Brothers, gaven zich zelf deze naam vandaag naar Kabouter Wesley. Zij komen vooral uit Groot Halle en leerden elkaar kennen via het lopen en het zwemmen. Nu fietsen zij ook elk weekend de nodige kilometers bij elkaar.
Zondagmorgen werden zij allen door sponsor Georges Luypaert en zijn echtgenote getrakteerd op een lekker ontbijt met alles er op en er aan. Zelfs de Cava en terras verwarmer ontbraken niet! Hoeveel kilometers zij hier na nog fietsten konden wij nog niet vernemen! …..
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mrt 2012
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief