SINT-PIETERS-LEEUW - Leeuwse politie heeft nieuwe website

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Leeuwse politie heeft nieuwe website

Editiepajot_site_pol_spl_foto_merckx
 

De Lokale politie Sint-Pieters-Leeuw stelde zijn nieuwe website, www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw, voor aan de pers.
Deze site wil een bron van informatie zijn voor mensen met vragen of geïnteresseerden in de werking van de politie van Sint-Pieters-Leeuw.
Sint-Pieters-Leeuw is de eerste politiezone in Zuidwest-Brabant die over dergelijke site beschikt.

Over deze site korpschef Marc Crispel: “Met dit initiatief willen wij de ingeslagen weg naar een transparante zone verder bewandelen. Ver in de omstreken staat onze organisatie aangeschreven als een politiezone die dynamisch, creatief en innoverend tewerk wil gaan. Dat doen we op verschillende vlakken gaande van onze interne tot en met onze externe werking. Het is dus zeer belangrijk om regelmatig onze site te consulteren wil u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van onze zone”.

Wat kan men nu allemaal vinden op de site?
Als gebruiker kan men er de nieuwsberichten consulteren die door de politiezone overgemaakt wordt aan de pers.

Onder de rubriek ‘Vraag en antwoord’ kan men op de site terecht voor een antwoord op de meest gestelde vragen.

Wie iets verloren of gestolen heeft, kan eens gaan kijken in de rubriek ‘Gevonden voorwerpen’. Hier staat alles op wat gevonden werd en waarvan de wettige eigenaar niet gekend is.

Wie interesse heeft voor een baan bij de politie moet de rubriek ‘Rekrutering’ aanklikken.

De rubriek ‘Police on web’ biedt eveneens heel wat mogelijkheden. Als gebruiker kan men hier terecht voor het indienen van een klacht of aangifte, men kan er een feit van verkeersagressie melden, eveneens kan er melding gemaakt worden van dierenagressie of dierenmishandeling. In deze rubriek kan men verder informatie met betrekking tot verkeersagressie en vakantietoezicht aanvragen.

Onder de rubriek ‘Organisatie’ kan men terugvinden wie je wijkinspecteur is. Ook staat hier nieuws over de verschillende diensten en kan men ondermeer het zonaal veiligheidsplan consulteren.

Resultaten van uitgevoerde verkeerscontroles en ook de verkeerscontroles die nog uitgevoerd moeten worden kunnen ook gecontroleerd worden op de site.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief