Marc De Bosscher nieuwe voorzitter N-VA SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Marc De Bosscher nieuwe voorzitter N-VA SINT-PIETERS-LEEUW

Dsc03949
 

Maandagavond koos de N-VA afdeling van Sint-Pieters-Leeuw een nieuw bestuur voor de komende 3 jaar. Na de succesvolle gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 waar de partij nog 2 zetels vooruitging en zo 11 mandatarissen levert, gaat de partij nu ook verder op die ingeslagen weg met een nieuw bestuur.

 

Op een druk bijgewoonde vergadering kregen alle leden de kans om een nieuwe voorzitter aan te duiden.

 

De huidige voorzitter, Herwig Smeets is sinds begin dit jaar de nieuwe schepen van sport, lokale economie, nutsvoorzieningen en personeel. Zijn mandaat als voorzitter loopt nu af en Herwig wordt opgevolgd door huidig penningmeester Marc De Bosscher. Die werd verkozen met quasi unanimiteit van stemmen.

 

Marc is een geboren en getogen Leeuwenaar, gehuwd en vader van zoon en dochter en momenteel penningmeester en ledenverantwoordelijke van de afdeling. Professioneel is Marc werkzaam in de financiële sector en in zijn vrije tijd ook nog voorzitter van KV Brucom.

 

“Ik wil een woord van dank uitspreken voor elkeen die voor mij gestemd heeft en wil met dit mandaat verder werk maken van de werking van onze afdeling en zo de N-VA verder verankeren in onze mooie gemeente. Met al onze leden, de huidige mandatarissen en deze vernieuwde bestuursploeg wil ik Leeuw nog verder op de kaart zetten in Vlaams-Brabant. Tot slot nog een speciaal woord van dank aan vorige voorzitter Herwig Smeets en ondervoorzitter Jan Van Belle voor de voorbije periode”, aldus Marc De Bosscher.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief