Als het baasje van huis is, blaffen de honden de buurtbewoners wakker in LEEUW

C21

Als het baasje van huis is, blaffen de honden de buurtbewoners wakker in LEEUW

Politie_zone
 

In een woning in de Gaston Deruyvertraat te Sint-Pieters-Leeuw werden vannacht drie honden en twee parkieten in beslag genomen door de interventieploegen van politiezone Zennevallei. Omstreeks 01:56 uur kwam er een melding binnen voor nachtlawaai wegens onophoudelijk geblaf, iets wat een nacht eerder begon en door de buurtbewoners als onrustwekkend beschouwd werd daar dit niet de gewoonte is van de honden. 

Toen de politieploegen van PZ Zennevallei ter plaatse kwamen, bleken de eigenaars niet aanwezig te zijn. De enige aanwezigen in de woning betroffen drie (blaffende) honden en twee parkieten. Op verschillende plaatsen in de woonst bevonden zich uitwerpselen en urine afkomstig van de honden. De temperatuur in de kamer waar de honden zich bevonden was zeer warm, desondanks de aanwezigheid van een draaiende ventilator. Door deze opmerkelijke omstandigheden gingen de politieploegen over tot inbeslagname van alle aanwezige dieren. De dieren werden vervolgens goed opgevangen in het politiecommissariaat Brabantpoort. 

De eigenaar van de dieren werd gecontacteerd maar kon niet begrijpen waarom de dieren in beslag genomen werden. De honden zouden al vaker voor een langere periode alleen gelaten zijn, zonder dit voor problemen zorgde. De dieren blijken sedert vrijdag 23 augustus alleen thuis te zijn. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief