LEEUWART 2019 stelt tentoon in Coloma SINT-PIETERS-LEEUW

LEEUWART 2019 stelt tentoon in Coloma SINT-PIETERS-LEEUW

Leeuwart_groepsfoto_
 

 LEEUWART 2019 stelt tentoon, met werken van Bernadette Vansant, Betty D’Herde, Cine Touchant, Gudrun Corthals, Hilde Van Impe, Janot Michiels, Maarten Defossez, Marc Goossens, Peter Troucheau, Rita Cornelis, Tom Feyen.

Afspraak in Kasteel Coloma, Joseph Depauwstraat 25 in  Sint-Pieters-Leeuw
Vernissage vrijdag 8 november om 20 uur
Openingsuren 9, 10, 16 en 17 november 14.00 uur – 18.00 uur en 11 november van 10.00 uur – 18.00 uur
Het thema is ONT-Moeten, Of weg van het moeten, op weg naar meer spontaniteit, en het zomaar’en…éénzaam, twéézaam,véélzaam.

Twee mensen wachten in tegenlicht op de komst van de bus, mobieltje in de hand, de veilige toevlucht van een scherm. Fysiek staan ze naast mekaar, hun taligheid mijlenver ingeblikt in een plastieken doos. Altijd een wedstrijd op verplaatsing. Wie is er nog aanwezig op de plaats waar hij/zij staat? Zo lijk je jezelf wel te ontkennen! Ontmoeten, taligheid die ter plaatse pleit ; iemand spreekt iemand aan, een schuchter begin.Daarentegen, ontmoeten kan ook zwijgend, als we  uitgepraat zijn of net even niet meer weten wat te zeggen of de behoefte niet voelen aan woorden. Als twee mensen weten van elkaar dat ze weten dat woordelijke taligheid immers ook eindig is. Een glimlach misschien? In welke vorm of in welke taal vinden we elkaar terug?

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 29 jun 2020

archief