SINT-PIETERS-LEEUW - Zwembad opnieuw open

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Zwembad opnieuw open

Visual-zwembad
 

Vanaf woensdag 1 juli opent het zwembad in Sint-Pieters-Leeuw opnieuw haar deuren. Vele zwemmers keken reeds lang uit naar dit moment!

 

Uiteraard zullen een aantal maatregelen moeten worden gerespecteerd. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, werden ook de openingsuren lichtjes aangepast.
Op die manier krijgt het personeel de mogelijkheid om tussendoor alles op een correcte manier te ontsmetten.

Aan de ingang wordt handgel voorzien en op de vloer worden wegwijzers aangebracht. Ook rond het zwembad gelden heel wat andere regels. Zo wordt aan de bezoekers gevraagd dat ze bij aankomst hun zwemkledij reeds onder hun gewone kledij aanhebben. Douchen vóór het zwemmen is verplicht, erna is verboden. 

 

In het zwembad - dat anders wordt ingedeeld - worden maximaal 50 zwemmers/bezoekers toegelaten.

Verenigingen regelen zelf op welke manier ze hun sport aanbieden, maar moeten uiteraard ook rekening houden met de opgestelde regels.

 

Herwig Smeets, schepen van Sport: “Onze Leeuwse zwemmers, zwem- en duikclubs hebben dit jaar al hun aandeel aan tegenspoed te verwerken gekregen. Eerst waren er de losgekomen tegels die hersteld dienden te worden en aansluitend daarop gooide corona roet in het eten… Ik ben dan ook zeer blij dat we na 6 maanden van sluiting het zwembad terug kunnen openen.

Dat dit met wat extra maatregelen gepaard gaat, om het op een corona-veilige manier te kunnen laten doorgaan, zal de zwemfanaat er wel graag bijnemen!”

 

De uitgebreide maatregelen vind je op de gemeentelijke website www.sint-pieters-leeuw.be/leeuwzomert

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 09 jul 2021
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021

archief