SINT-PIETERS-LEEUW viert de Vlaamse feestdag

C21

SINT-PIETERS-LEEUW viert de Vlaamse feestdag

Naamloos
 

Op zaterdag 11 juli viert Vlaanderen feest; ook Sint-Pieters-Leeuw viert uiteraard mee! Wij nodigen jullie graag uit voor onze traditionele academische zitting naar aanleiding van de Vlaamse feestdag. Deze vindt plaats om 11 uur in het Colomapark (grasveld Rozentuin). Burgemeester Luc Deconinck en schepenen Paul Defranc en Jan Desmeth brengen een lokale Vlaamse boodschap. Jo Van Vaerenbergh, algemeen directeur van vzw de Rand, is gastpreker van dienst en brengt in onze gemeente zijn allereerste 11 juli-boodschap. In zijn feestrede zal hij ook de nieuwe overeenkomst, die met vzw de Rand wordt afgesloten, toelichten.

 

Tijdens de zitting zorgt Redoris voor de muzikale omlijsting en nadien wordt er jullie een glaasje aangeboden door het gemeentebestuur. Reservatie is verplicht via www.colomaspl.be

 

In de namiddag deelt Lobstar het podium met Metejoor. Vanaf 13.30 uur laten zij ons genieten van hun schitterende muziek. Tickets zijn enkel beschikbaar in voorverkoop via www.colomaspl.be en kosten 15 euro, inclusief 10 euro aan drankbonnetjes. Zo kan iedereen met een frisse pint klinken op een fijne feestdag!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 mei 2021
Marc Sluys | 29 apr 2021

archief