SINT-PIETERS-LEEUW - Maatregelen bij de start van het nieuwe schooljaar

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Maatregelen bij de start van het nieuwe schooljaar

Image002

Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw maant alle ouders aan om de richtlijnen van de overheid strikt op te volgen in de omgeving van de scholen.

 

Dinsdag gaan de deuren van de basisscholen opnieuw open voor alle leerlingen. De scholen bereiden zich voor op een grote drukte op 1 september en hopen op de goede medewerking van alle ouders.

 

Het blijft nog steeds aangewezen om afstand te bewaren. Bovendien moet iedereen ouder dan 12 een mondmasker dragen aan de schoolpoort. De leerkrachten zullen alvast het goede voorbeeld geven. Ook vragen we expliciet dat slechts één persoon de kinderen komt brengen en halen, ook op de eerste schooldag.

 

De scholen houden er ook rekening mee dat sommige kinderen helaas de start van het nieuwe schooljaar zullen missen wegens verplichte thuisisolatie na een vakantie in een rood gebied. Deze leerlingen zullen 14 dagen in quarantaine moeten blijven.

 

De directies en leerkrachten kijken er alvast naar uit om de kleuters en leerlingen te verwelkomen in een veilige omgeving en hopen op een schitterend schooljaar!

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief