Bedenk je mee een naam voor de bib van SINT-PIETERS-LEEUW

Bedenk je mee een naam voor de bib van SINT-PIETERS-LEEUW

Naam_verticaal
 

 Bedenk jij de naam van het nieuwe huis voor onze bib en al onze vrijetijdsdiensten?

In 2022 komen de nieuwe bibliotheek en al onze vrijetijdsdiensten (dienst Cultuur, Toerisme en Erfgoed, de dienst Jeugd en de dienst Sport) bij elkaar onder één dak. Klaar om nog meer samen verder te werken aan een gevarieerd vrijetijdsaanbod voor alle inwoners van onze gemeente!

 

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw wil dat het een (t)huis wordt voor iedereen. Daarom horen we graag jouw stem! Tijdens de maand april kan iedereen een idee voor een nieuwe naam insturen. Je kan je daarbij laten inspireren door de vernieuwde samenwerking, het samen beleven van vrije tijd, de locatie … of door een naam die gewoon goed in de oren klinkt. Belangrijk is dat de naam nog niet bestaat in Sint-Pieters-Leeuw en dat er niet verwezen wordt naar een persoon. Maak zeker ook duidelijk waarom je deze naam voorstelt.

 

Stuur je voorstel in!

Via www.leeuwdenktmee.be kan je alle spelregels nalezen en je voorstel samen met je motivatie insturen. Geef je liever offline je idee door? Deponeer dan een briefje met je voorstel en motivatie in de brievenbus van het gemeentehuis, de bibliotheek, de Molenborre, aan de kerk van Oudenaken, de Merselborre, ’t Paviljoentje, ’t Negenhof of het Huis van Het kind. Je kan je voorstel ook indienen met de post aan het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw t.a.v. dienst Communicatie, Pastorijstraat 21, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief