SINT-PIETERS-LEEUW - Stem op jouw favoriet kaftpapier voor Ezelsoor

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Stem op jouw favoriet kaftpapier voor Ezelsoor

Image002

Iedereen verdient eerst nog een deugddoende zomervakantie, maar de jeugddienst kijkt al even vooruit naar het nieuwe schooljaar dat traditiegetrouw gepaard gaat met Ezelsoor.

 

Ezelsoor is dé boekenkaftdag waar gezinnen samen de schoolboeken kunnen kaften en genieten van fijne randanimatie.

 

Het kaftpapier is redelijk uniek, want het wordt ontworpen door kinderen en jongeren.

 

De jeugddienst kreeg meer dan 100 ontwerpen ingestuurd. Uit een eerste selectie werden 14 ontwerpen weerhouden waarop iedereen kan stemmen via www.leeuwdenktmee.be/ezelsoor.   

De jeugddienst hoopt dat de ouders samen met hun kinderen hun stem zullen uitbrengen op basis van de voorkeur van hun zoon/dochter. An Speeckaert, schepen van Jeugd, beaamt dit: “Onze voorkeur als volwassenen verschilt van die van onze zonen en dochters. Normaal krijgen de kinderen tijdens het bibliotheekbezoek de kans om op hun favoriete ontwerp te stemmen of gaat de jeugddienst langs in een aantal klassen, maar wegens corona kan dit niet. Toch hopen we via de online stemming vooral de stem van de kinderen te mogen horen”. 

 

Een warme oproep dus aan alle volwassenen om te horen welke ontwerpen bij de kinderen en jongeren in de smaak vallen en samen een stem uit te brengen. Een geldig e-mailadres is noodzakelijk om te kunnen stemmen. Er kan op maximaal 3 ontwerpen gestemd worden. Stemmen kan tot en met 9 mei via www.leeuwdenktmee.be/ezelsoor.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2021
Sam Herremans
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 mei 2021
Marc Sluys | 29 apr 2021

archief