Cadeautjesjagers eindigen in de cel in PZ ZENNEVALLEI

C21

Cadeautjesjagers eindigen in de cel in PZ ZENNEVALLEI

Politie_zone
 

Om 00.30 uur werd de lokale politie Zennevallei een eerste maal opgeroepen voor een diefstal in woning. De bewoners hoorden lawaai op de benedenverdieping van hun woning gelegen in de Brusselsesteenweg in Halle. Eén van beide besloot om een kijkje te nemen, en kwam plots oog in oog te staan met de dader. De dader nam de vlucht met een rugzak en draagtas en ging zo aan de haal met een laptop. 

In de omgeving ging een ploeg op zoek naar de verdachte. De ploeg kon een man zonder geldige verblijfsdocumenten vatten. De verdachte bleek in het bezit van het gestolen goed en werd overgebracht naar de politiepost voor verder verhoor. 

Even later omstreeks 3 uur werd de politie opnieuw opgeroepen voor een inbraak heterdaad ter hoogte van het Texaco tankstation in Beersel (Huizingen). De melder zag drie gemaskerde personen die poogden in te breken. De ploegen reden met bekwame spoed richting Steenweg naar Alsemberg en konden nog één persoon vatten. De andere twee verdachten konden ontsnappen. De speurhond van de federale politie werd alsnog opgeroepen, doch zonder resultaat. De verdachte bleek van Oost-Europese afkomst te zijn. Ook hij werd overgebracht naar de politiepost voor verder verhoor. Beide personen werden ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde, dat besliste hen voor de onderzoeksrechter te leiden. 

Heeft u iets verdachts gezien? Laat het ons weten en bel 101. Zeker tijdens de donkere maanden en in aanloop naar de feestdagen merken we een opmerkelijke stijging van het aantal woninginbraken en diefstallen.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 30 mei 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief