Rolstoelwandeling 2022 – zaterdag 24 september - RINK,LEEUW

C21

Rolstoelwandeling 2022 – zaterdag 24 september - RINK,LEEUW

Rolstoelwandeling
 

Dit jaar organiseert de Katholieke vereniging voor gehandicapten samen met Betty Van Laethem haar 19de rolstoelwandeling. Deze wandeling van een klein uur gaat door op zaterdag 24 september om 14 uur en vertrekt aan het parochiecentrum in de René Balléstraat 6. Het parcours gaat langs een aantal straten in de buurt van de Rink en langs het landhuis de Viron. Op deze prachtige locatie zal een groepsfoto genomen worden. Het geheel wordt afgesloten met een gezellig samenzijn en een optreden van Rudi Tastentoe.

 

De wandeling wordt mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw, Vzw De Poel, het Rode Kruis en de Lokale Politie. Vzw De Poel staat mee in voor het vervoer van de deelnemers, het Rode Kruis zorgt voor bijstand en de Lokale Politie begeleidt de wandeling. Deelnemers zijn dus zeker in goede handen.

 

Wil je graag meegaan of wil je meer informatie? Bel Erik Devillé, diensthoofd sociale en welzijnsdienst op tel.: 0495589609 of e-mail naar erik.deville@sint-pieters-leeuw.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 okt 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief