Nieuwe voorzitter en bestuur bij Open Vld Sint-Pieters-LEEUW

C21

Nieuwe voorzitter en bestuur bij Open Vld Sint-Pieters-LEEUW

J
 

Onlangs werd Jean-Jacques Walravens als nieuwe voorzitter van Open Vld Sint-Pieters-Leeuw verkozen. Voor velen is Jean-Jacques geen onbekende. Hij groeide op aan het Negenmanneke en werd 30 jaar geleden reeds lokaal bestuurslid, van wat toen nog de PVV Sint-Pieters-Leeuw was. Jean-Jacques was twee jaar lang voorzitter van de Jeugdraad en werd in 1995 gemeenteraadslid voor Open Vld. Kort daarna vroeg zijn werkgever hem echter om naar het buiteland te verhuizen. De volgende 24 jaar zou hij samen met zijn gezin in 10 landen wonen en werken.  

In 2020 keerde Jean-Jacques terug naar waar hij opgroeide. Al snel raakte hij weer bij het sociale en politieke leven in onze gemeente betrokken. De voorbije twee jaar was hij secretaris van de lokale afdeling. “Sint-Pieters-Leeuw is in al die tijd dat ik in het buitenland woonde, uitgegroeid tot een complexe samenleving. Dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee die om een aangepast beleid vragen. De huidige meerderheid probeert onze gemeente echter nog steeds op dezelfde manier als 30 jaar geleden te leiden. Daar willen wij als Open Vld verandering in brengen.” verklaarde Jean-Jacques bij zijn verkiezing.

In het nieuwe bestuur is Alain Carremans ondervoorzitter, gemeenteraadslid Kathleen D’Herde secretaris, en Nadia Laus penningmeester. Martina Eerlings, Hanna El Bachiri, Jean-Paul Christiaens en Leo Eeckhaut vervolledigen het bestuur

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief