Gemeentebestuur zoekt aannemer om weldra de jeugdlokalen VLEZENBEEK te bouwen

C21

Gemeentebestuur zoekt aannemer om weldra de jeugdlokalen VLEZENBEEK te bouwen

Schermafbeelding_2022-09-29_om_22
 

Het bouwproject voor de nieuwe jeugdlokalen op de site van de pastorie in Vlezenbeek komt alweer een stapje dichter bij de eigenlijke realisatie. De omgevingsvergunning is namelijk goedgekeurd en definitief uitvoerbaar. Nu gaat het gemeentebestuur op zoek naar een geschikte aannemer.

Olivier Huygens, schepen van gebouwen: “Het project van de nieuwe jeugdlokalen zit in de voorlaatste fase. We voerden regelmatige gesprekken met de werkgroep van de KLJ. Zij zullen later de lokalen gebruiken. Op plan staat een duurzaam en gebruiksvriendelijk gebouw. De realisatie ervan komt in het vizier. Zo investeren we als gemeentebestuur in de toekomst, onze jeugd.”

An Speeckaert, schepen van jeugd: “Eens de zoektocht naar de aannemer is afgerond, kan het echte werk beginnen. Dit zal voor KLJ in principe het laatste werkjaar zijn dat zij in de containers zullen doorbrengen. Wij hebben afgesproken dat wij KLJ tijdig op de hoogte zullen brengen wanneer de werken effectief starten zodat zij het nodige kunnen doen om hun materiaal tijdelijk ergens anders te stockeren.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief