Samen sporten tegen kanker plaats in de kinepraktijk Vermet in NEGENMANNEKE.

C21

Samen sporten tegen kanker plaats in de kinepraktijk Vermet in NEGENMANNEKE.

Scherm__afbeelding_2023-04-24_om_16
 
Scherm__afbeelding_2023-04-24_om_16
 

 Op zaterdag 22 april vond de actie Samen sporten tegen kanker plaats in de kinepraktijk Vermet in Negemanneke. Meer dan 100 mensen kwamen sporten en steunden hiermee het goede doel. In verschillde 'stationnekes' werden 12 korte en intensieve sportopdrachten gegeven. Elk 2 minuten inspanning en 1 minuut rust. Het concept van de 'cross-kine'. Als minder intensief alternatief kon er ook vrij gesport worden. De dansgroep 'The Riverboots' hebben zelf hun eigen toets gegeven met een demonstratie en een initiatie line-dance. 

Na de inspanning, de ontspanning; de bar werd voorzien door de lokale brouwerij Nobilem en de honger kon gestild worden met cake en een 'croque op tegen kanker'.
Het exacte eindresultaat moet nog worden geteld maar de actie bracht al zeker 2500 euro op, de vrije giften moeten hierbij nog worden opgeteld. 
 
Tijdens het event werd ook het door Eddy Merckx gesigneerde kunstwerk van Yana De schutter tentoongesteld. Dit werk wordt nog tot 7 mei geveild voor de hoogste bieder en de opbrengst gaat eveneens integraal naar kotk.
 
Donaties voor kotk zijn nog steeds mogelijk via de Teampagina en zijn vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief