Gratis uitlenen van snijplotters in Leeuwse MaakBib in LEEUW

C21

Gratis uitlenen van snijplotters in Leeuwse MaakBib in LEEUW

Scherm__afbeelding_2023-11-15_om_13
 

In de MaakBib van Sint-Pieters-Leeuw kan je vanaf 1 december een kleine snijplotter uitlenen. De Cricut-Joy, een compacte snijmachine, biedt gebruikers de mogelijkheid om ontwerpen te snijden voor textiel, bestickering of papier. Van coole stickers tot fantastische decoraties en unieke T-shirts, deze machine doet het allemaal. De uitleenvoorwaarden van deze Cricut-Joy zijn dezelfde als die van andere materialen, namelijk gratis en voor 4 weken.

 

Degenen die al een basisvorming van de snijplotter volgden, kunnen het apparaat direct meenemen. Voor andere geïnteresseerden worden er extra introductielessen georganiseerd eind november, waardoor iedereen de kans krijgt om hun vaardigheden te ontwikkelen in het gebruik van deze handige machine.

 

An Speeckaert, schepen van Bibliotheek: “Het uitlenen van deze snijplotter is een volgende stap in de werking van onze succesvolle MaakBib. Het is een antwoord op de verzoeken van onze makers/burgers die nu de mogelijkheid krijgen om ook thuis hun creativiteit verder te ontplooien.”

 

Ontdek de mogelijkheden van de Cricut-Joy en laat je creativiteit bloeien met de gratis uitleenservice in de Maakbib!

 

Meer info https://sint-pieters-leeuw.bibliotheek.be/maakbib

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief