Opendeurdag Zilverlinde en Meander LEEUW onthulling nieuwe logo LDC

C21

Opendeurdag Zilverlinde en Meander LEEUW onthulling nieuwe logo LDC

Scherm__afbeelding_2023-12-01_om_07
 
Tijdens de opendeurdag van Zilverlinde en Meander kreeg je de gelegenheid om kennis te maken met het woonzorgcentrum, het lokaal dienstencentrum en andere faciliteiten. De hoogtepunten van de dag zijn de verkenning van de assistentiewoningen en de onthulling van het nieuwe logo voor de lokale dienstencentra van de gemeente.
Het nieuwe logo reflecteert de identiteit van de lokale dienstencentra en belichaamt de voortdurende inzet voor de gemeenschap en het welzijn van de inwoners.
De klaver vier verwijst naar de vier lokale dienstencentra van de gemeente. De zorg, dienstverlening en vrije tijd worden georganiseerd in de omgeving van de buurtbewoners en daarom vormen de vier blaadjes samen één geheel met 'het huis, de buurtbewoner' als centraal thema. 
Het klavertje staat ook symbool voor geluk, want met onze lokale dienstencentra willen we ervoor zorgen dat buurtbewoners zich goed voelen in hun wijk en willen we ook de sociale cohesie bevorderen. Bovendien stimuleren we het contact tussen buren zodat ze elkaar leren kennen en elkaar kunnen helpen. Het is tenslotte de bedoeling dat iedereen zo lang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving kan blijven wonen.
Het nieuwe logo past ook naadloos bij de bestaande logo's van het woonzorgcentrum (schoppen) en de assistentiewoningen (hart).
We kijken uit naar de voortzetting van onze missie om het welzijn en geluk van onze gemeenschap te bevorderen en om iedereen zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving te laten wonen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief