Lokale kerstmarkt bracht 1500 euro op voor nieuwe Krok en Ko vestiging in LEEUW

C21

Lokale kerstmarkt bracht 1500 euro op voor nieuwe Krok en Ko vestiging in LEEUW

Krok_en_ko
 
1500 euro, dat bracht de pop-up kerstmarkt in het Vlaams Huis in Halle op voor de nieuwe Krok en Ko vestiging in Sint-Pieters-Leeuw. Dat laat Vlaams Parlementslid en initiatiefnemer Jeroen Tiebout weten bij de overhandiging van het mooie bedrag aan Krok en Ko.
 
“Het Vlaams Huis Halle heeft een warm hart voor onze regio en dit soort mooie initiatieven. Met grote dank aan de vele lokale ondernemingen, de vele bezoekers en medewerkers, kunnen we 1500 euro schenken aan Krok en Ko! Die organisatie opent binnenkort een tweede lunchbar die uitgebaat wordt door mensen met een beperking van vzw De Poel.” aldus Jeroen Tiebout.
 
Tijdens het weekend van 15, 16 en 17 december vond in het Vlaams Huis in Halle een kerstmarkt plaats ten voordele van Krok en Ko. Jeroen Tiebout en medewerkster Agnetha Cnudde waren de drijvende krachten achter het evenement en brachten heel wat lokale ondernemingen samen onder 1 dak. Zo stonden Tiena Lab, Atel’J, Ateljee D, Dress DT, Petit Louti, Kindersnoetjes, Gudrun Ceramics, Madame Cachet, Creations by Els De Bille, Vocal Entertainment, De Vandaag, Cocorico Alsemberg dat weekend zij aan zij met al hun creaties.
 
En die aanpak loonde, heel wat bezoekers wisten de weg te vinden naar het lokaal op de Ninoofsesteenweg 60a in Halle (de oude fotografiewinkel Teurlings). De verkoop van drank en vrijwillige giften van de deelnemende lokale handelaars zorgden voor een mooi duwtje in de rug van Krok en Ko.
Die eerste inclusieve lunchbar is in Itterbeek alvast een groot succes. Binnenkort opent daarom een tweede lunchbar in het oude gemeentehuis van Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw). Ook daar zullen mensen met een beperking de croque-monsieurs bakken en aan de kassa staan. De 1500 euro is alvast welkom voor de inrichting ervan!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2023
marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief