Lokale recherche legt handel van drugsdealer stil in RUISBROEK

C21

Lokale recherche legt handel van drugsdealer stil in RUISBROEK

Politiewagens__witseboom_
 

Team Scorpio van de recherche van politiezone Zennevallei heeft in Ruisbroek twee personen opgepakt die verdacht worden van drugshandel. 

De bal ging vorige week donderdag aan het rollen bij de controle van een vrouw die een appartementsgebouw in de J. Ruusbroecstraat verliet. De dame werd meteen bijzonder nerveus toen ze aangesproken werd door de politie-inspecteurs, die om zo min mogelijk op te vallen aan de slag waren in burgerkledij. 
Bij verdere controle bleek ze een gebruikershoeveelheid speed op zak te hebben. Via politionele informatie en verdere vaststellingen konden de inspecteurs met zekerheid concluderen dat de vrouw de drugs gekocht had bij een bewoner van het gebouw dat ze net had verlaten. 
Huiszoeking
De politie voerde een huiszoeking uit op het adres waar de drugs vermoedelijk werd aangekocht. Bij het doorzoeken van het appartement werden ongeveer 250 gram speed, een taser, twee peppersprays en zo’n 1.000 euro aangetroffen en in beslag genomen. 
 
De verkoper en een tweede aanwezige werden opgepakt en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De tweede aanwezige werd vrijgelaten, de verkoper werd vrijgelaten onder voorwaarden.
 
Extra info: Scorpio staat voor Strijden tegen Criminaliteit en Overlast door te Reageren, Patrouilleren, Informatie te vergaren en Opvolging te verzekeren. Het team wordt ingezet in kader van verschillende vormen van criminaliteit en overlast. De inspecteurs werken in gewone burgerkledij en vaak met anonieme voertuigen. Deze anonimiteit geeft hun een tactisch voordeel bij het vatten van verdachten.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief