Verdachte diefstal werkmateriaal opgepakt na achtervolging in RUISBROEK

C21

Verdachte diefstal werkmateriaal opgepakt na achtervolging in RUISBROEK

Hondenbrigade_
 
Inspecteurs van de politiezone Zennevallei (Beersel/Halle/Sint-Pieters-Leeuw) pakten maandagochtend een man op die verdacht wordt van het stelen van werkmateriaal. 
Een Peugeot 207 trok maandagochtend rond 4.15 uur de aandacht van een patrouille van de politiezone Zennevallei. Het voertuig met twee inzittenden reed op dat moment op de Groot-Bijgaardenstraat in Ruisbroek. Bij benadering van de inspecteurs versnelde de bestuurder van de Peugeot in de richting van de Drie Fonteinenbrug. 
Verkeerslicht
Van daar ging het richting Humaniteitslaan, om vervolgens ter hoogte van het kruispunt met de Brits Tweedelegerlaan een rood verkeerslicht te negeren. Het signaal voor de inspecteurs om de blauwe zwaailichten en sirene aan te zetten.
Kompaan
Na een achtervolging door de straten van Vorst hield het voertuig halt ter hoogte van het kruispunt van de Familielaan met de Fléronlaan, waar de twee inzittenden elk in een andere richting wegliepen. Er volgde een achtervolging te voet, waarbij één van de twee verdachten van zijn vrijheid werd beroofd. Het gaat om een 41-jarige man die geen onbekende is voor het gerecht. Zijn kompaan kon ontkomen.
Slijpschijven
De koffer en de achterbank van het voertuig van het duo lagen vol werkmateriaal en machines waaronder zaag- en boormachines, slijpschijven, en allerlei kleinere werktuigen. Vermoedelijk gaat het om recent gestolen spullen. Het verdere onderzoek loopt. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief