Nieuwe repetitieruimte Studio Basta in LEEUW

C21

Nieuwe repetitieruimte Studio Basta in LEEUW

Studio_basta_-_schepen_van_jeugd_bart_keymolen_en_burgemeester_jan_desmeth
 
Jonge lokale muzikanten en bands in Sint-Pieters-Leeuw krijgen een nieuwe ruimte om hun creativiteit te uiten en te delen. In maart opent Studio Basta haar deuren in jeugdcentrum Laekelinde, waar jonge talenten ongestoord kunnen musiceren en experimenteren.
Studio Basta is een initiatief van het lokaal bestuur van Sint-Pieters-Leeuw in samenwerking met Villa Basta. Deze ruimte,  mede mogelijk gemaakt door de steun van Fund For Future van de Koning Boudewijnstichting, is uitgerust met alle benodigdheden voor een geslaagde muziekervaring, waaronder versterkers, een drumstel, een keyboard, microfoons en opnamemateriaal.
De repetitieruimte zal niet alleen dienen als een plek voor individuele oefensessies, maar ook als een ontmoetingsplaats voor lokale artiesten. Maandelijkse jamsessies zullen muziekliefhebbers samenbrengen en kruisbestuiving tussen verschillende muziekgenres stimuleren.
 
Bart Keymolen, schepen van Jeugd: "Studio Basta is meer dan alleen een repetitieruimte; het is een broedplaats voor creativiteit en samenwerking. We kijken ernaar uit om lokale talenten te verwelkomen en hen te helpen bij het realiseren van hun muzikale dromen."
Studio Basta biedt muzikanten de kans om hun vaardigheden te verbeteren en unieke sounds te creëren. Naast de reguliere oefensessies zullen er workshops en masterclasses worden georganiseerd, op maat van de behoeften van de deelnemende muzikanten.
Een van de doelstellingen van Studio Basta is om jonge muzikanten te begeleiden naar het podium. Kleine try-out concerten zullen worden georganiseerd om beginnende bands een kans te geven om live te spelen in een ondersteunende omgeving.
We nodigen alle muziekliefhebbers en aspirant-artiesten uit om deel uit te maken van deze opwindende reis naar muzikale ontdekking en groei. Kom en laat je inspireren in Studio Basta!
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief