Floralux SINT-PIETERS-LEEUW opent feestelijk op 23 en 24 maart

C21

Floralux SINT-PIETERS-LEEUW opent feestelijk op 23 en 24 maart

Img_8838
De familie Carrein wil van elk bezoek een feest maken.
 
Img_8832
 
Img_8834
Inspiratiehoekjes bezorgen klanten nieuwe ideeën.
 
Img_8834
Inspiratiehoekjes bezorgen klanten nieuwe inzichten.
 

Tuincentrum Groendekor verandert op 23 maart in Floralux Sint-Pieters-Leeuw Op zaterdag 23 maart opent Floralux Sint-Pieters-Leeuw de deuren op de Bergensesteenweg 408.
Het tuincentrum dat momenteel nog actief is onder de naam Groendekor wordt vanaf dan officieel de 3de Floralux winkel.

De opening wordt het hele weekend gevierd, op zaterdag 23 en zondag 24 maart krijgt elke klant een gratis plantschopje en zijn er tal van animaties voor groot en klein.
Broer en zus, Sten en Frie Carrein, staan samen aan het hoofd van Floralux Sint-Pieters-Leeuw. Samen met een 40-tal medewerkers uit het team van Groen- dekor nemen ze de dagdagelijkse leiding in handen.
Er zal sterk worden ingezet op prijs en aanbod.
Klanten mogen een enorme diversiteit aan planten van topkwaliteit verwachten aan betaalbare prijzen. Ook op vlak van decoratie en dierbenodigdheden zal Floralux Sint-Pieters-Leeuw een belangrijke speler zijn.
Het enorme aanbod wordt gepresenteerd in een hedendaags kader met aandacht voor winkelcomfort en beleving. De overname gebeurde reeds in 2019 maar Groendekor bleef de afgelopen jaren actief onder eigen naam.
De familie De Ridder, stichters van Groendekor, draaiden nog enige tijd mee in de zaak. Het grote winkelcomplex van méér dan 10.000m² onderging ingrijpende verbouwingen om het pand te moder- niseren en beter toegankelijk te maken voor de klanten.
De naamswijziging was oorspronkelijk voorzien op 1 april 2023 maar op 25 februari sloeg het noodlot toe en werd het tuin- centrum getroffen door een zware brand. Hierdoor moest een complete vleugel heropgebouwd worden waardoor de plannen werden uitgesteld.
Als de derde vestiging van Floralux, een gevestigde naam sinds de oprichting 68 jaar geleden in Dadizele, West-Vlaanderen, en met een tweede locatie in Ham, Limburg, belooft Floralux Sint-Pieters-Leeuw een waardevolle toevoeging te zijn aan het succes- verhaal van Floralux Group.
De tuingigant dankt zijn succes aan de enorme diversiteit en expertise in bloemen en planten en ontwikkelde zich doorheen de jaren ook als belangrijke speler op vlak van decoratie. Hun sterkte is het grote aanbod tegen scherpe prijzen.
Die aanpak zorgt ervoor dat Floralux Group jaarlijks zo’n 3 miljoen klanten over de vloer krijgt, goed voor een omzet van ca. 100 miljoen euro. Floralux Sint-Pieters-Leeuw mikt op een totaalbeleving voor het ganse gezin en wil daarom inspelen op de noden van al hun klanten.
Zo wordt in het winkelconcept speciaal aandacht besteed aan kinderen maar ook aan personen met een beperking.
De winkel zal net als voorheen telkens open zijn op zon- en feestdagen, een ideale uitstap dus. FLORALUX BLIJFT EEN FAMILIEBEDRIJF
Voor CEO Kris Carrein en zijn echtgenote Carine Vanpoucke, zaakvoerster van Floralux Dadizele, is de opening van deze 3de winkel extra bijzonder.
Met hun kinderen aan het roer verzekeren ze zich van opvolging binnen de familie. Ook deze vestiging zal een warm familiebedrijf zijn waarin medewerkers en klanten zich thuis voelen. Floralux Sint-Pieters-Leeuw wordt een weerspiegeling van wat te vinden is in Ham en Dadizele, in combinatie met de sterktes en de eigenheid van Groendekor.
Het ambitieuze project is goed voor een investering van 8 miljoen euro.

Het team van Groendekor schittert binnenkort in het oranje, intussen werken ze hard aan de vernieuwingen in de winkel.
Floralux Sint-Pieters-Leeuw wordt een weerspiegeling van wat te vinden is in Ham en Dadizele,
in combinatie met de sterktes en de eigenheid van Groendekor.
Groendekor opgestart in 1987 door de familie De Ridder Overgenomen door Floralux Group in 2019 Zaakvoerders Floralux Sint-Pieters-Leeuw: Sten Carrein & Frie Carrein
Ligging Floralux Sint-Pieters-Leeuw: Bergensesteenweg 408, 1600 Sint-Pieters-Leeuw De Floralux Group bestaat uit 3 tuincentra gevestigd in Dadizele, Ham & Sint-Pieters-Leeuw, de webshop
Tuinadvies en de aankoopcentrale Florink in Nederland
Aantal medewerkers Floralux group: 350 medewerkers
Openingsuren:
Maandag 9u – 18u30
Dinsdag gesloten
Woensdag 9u – 18u30
Donderdag 9u – 18u30
Vrijdag 9u – 18u30
Zaterdag 9u – 18u
Zondag 9u – 18u
Feestdagen 9u – 18u

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief