SINT-PIETERS-LEEUW - Zangensemble zoekt dirigent(e)

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Zangensemble zoekt dirigent(e)

Editiepajot_vlezenbeek_koor_foto_kos
Zangensemble Akkoord. (Foto KOS)
 

Zangsemble Akkoord, een, dynamisch koor dat begin 2007 ontstaan is uit de jeugdkoren Dubio (Sint-Pieters-Leeuw) en Karakter (Vlezenbeek) is dringend op zoek naar een nieuwe dirigent(e)

Zangensemble Akkoord is een enthousiaste groep van tien zangers die beschikt over een ruim en gevarieerd repertorium, gaande van Kerst- & kerkliederen tot popnummers, ook het Nederlandstalige lied komt bij hen ruim aan bod!

Ze engageren zich in de parochiegemeenschap van Vlezenbeek, Oudenaken en Sint-­Laurens-Berchem door het opluisteren van een viertal liturgische vieringen per jaar. Akkoord bracht ook jaarlijks een concert: “Vrienden van de poëzie” (2007), “Puppets on a string” (2008), “Geef me een bees!” (2009). Daarnaast verzorgden ze o.a. een aantal huwelijksvieringen en namen ze deel aan de jongerenkorenavond, uitgaande van lJD, te Grimbergen.

Naast deze muzikale projecten organiseren ze jaarlijks een weekend om met de groep erop uit te trekken, ook aandacht voor optredens van andere koren en parochiale festiviteiten zetten ze op hun agenda.

Akkoord is nu op zoek naar een nieuwe dirigent(e) die samen met hen dit kooravontuur verder wil zetten. Zij staan alvast open voor nieuwe uitdagingen!

Heb je interesse, ideeën of wens je meer informatie, neem dan contact op met Geertrui Magnus, 0487/10.43.82 - geertrui_magnus@hotmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 aug 2009
Felix Merckx
Foto KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief