Bert en Mia uit Sint-Pieters-Leeuw vierden 50 jaar huwelijk

C21

Bert en Mia uit Sint-Pieters-Leeuw vierden 50 jaar huwelijk

Img_9134
 

Bert Devos (78) en Mia Stegen (71) uit Leeuw vierden hun gouden bruiloft. Ze leerden elkaar kennen in de Sint-Elisabethschool voor Verpleegkunde in Ukkel tijdens hun opleiding. Na hun studies gingen beiden werken in eigen streek. Na hun huwelijk kwam ook Bert in Leeuw wonen en werkten ze samen in De Bijtjes. Bert studeerde verder Ziekenhuiswetenschappen aan de KU Leuven. Na de komst van hun eerste dochter Leen en nadien ook Saar vond Mia werk in de Polikliniek voor Preventieve en Gespecialiseerde geneeskunde van de Provincie Brabant in Brussel. 

Na zijn studies werkte Bert als Verpleegkundig Directeur in het Sint-Eliabethziekenhuis in Ukkel, later in het H.Hartziekenhuis in Asse en nadien als Diensthoofd van het Medisch Departement in het OLV-Ziekenhuis in Aalst. Hun gezin breidde uit met zoon Koen en later kregen ze 5 kleinkinderen. 
Zowel Mia als Bert engageren zich in het verenigingsleven van het Negenmanneke. Ze vinden sociale contacten belangrijk en doen ook Nordic Walking in de natuur in ons mooie Pajottenland. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief