De Leeuwse Kunstacademie stelt tentoon in juni

C21

De Leeuwse Kunstacademie stelt tentoon in juni

Visual_expo_staand
 

In juni kan je op vier locaties het gevarieerde werk van de Leeuwse Kunstacademie te ontdekken. ‘Alle leerlingen stellen werk tentoon. In de variatie van de werken voel je meteen dat de Leeuwse Kunstacademie een interdisciplinaire en persoonlijke aanpak heeft,’ vertelt schepen Marleen De Kegel.

Het Colomapark wordt tijdelijk een ‘beeldentuin’ met werk van de leerlingen Projectatelier. Zij lieten zich daarbij inspireren door een boom, de architectuur van landhuis de Viron, een uitzicht… Van 14 tot 30 juni kan je deze expo doorlopend bezoeken.

Tijdens Leeuw Rinkt, zaterdag 15 juni, ben je welkom in de academie zelf én in De Merselborre, om het werk van kinderen en volwassenen te ontdekken. Ook op zondag 16 juni kan je beide expo’s bezoeken. 

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni kan je een nieuwe expo in de academie bezoeken, deze keer staat het werk van de jongeren in de kijker.

Tot slot is er nog een speciale happening aan het kleine Sint-Laurentiuskerkje in Sint-Laureins-Berchem. Zowel op 14 en 15 juni als op 29 en 30 juni zullen enkele leerlingen de kerk en de prachtige omgeving schilderen, zo kan je als toeschouwer hun werk zien evolueren.

Spreek gerust ook een leerkracht of student aan als je vragen hebt. Wie wil, kan die dagen ook meteen inschrijven voor volgend schooljaar.

Alle info over locaties, openingsuren en inschrijven vind je op www.leeuwsekunstacademie.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2024

archief