VLEZENBEEK - Glenn De Neef grabbelt kramballeke met 250 euro

C21

VLEZENBEEK - Glenn De Neef grabbelt kramballeke met 250 euro

Vlezenbeek_kramballeke_winnaars
Glenn grabbelde het kramballeke van 250 euro. (Foto's Marc Sluys)
 
Dsc_0945
Dsc_0936
Vlezenbeek_auto_s_
De plaatselijke garages zoas Lys, Trullemans, .. stelden hun auto's ten toon.
 
Dsc_0925
Dsc_0921
 

De 82 ste jaarmarkt in de Leeuwse deelgemeente Vlezenbeek kende succes. Het liep vooral storm voor de kramballekens die vanuit de hoge kraan werden gegooid. De grabbelaars  konden een kramiek met balleke vangen met daarop een waardebon  van 250 euro, 100 euro en drie bons van 50 euro zaten. Deelnemen aan de ballonwedstrijd leverde 3 bonnen van 25 euro op. Hiervoor zorgden de Verenigde handelaars van Vlezenbeek.

Toeschouwers op de jaarmarkt zagen niet alleen heel wat dieren, tal van kraampjes, maar ook het optreden van de meisjes van de KAJ Vlezenbeek met hun wimpels
 
Een kramballeke is een balletje gehakt met daarbij een broodje. Het was zowat de traditie tijdens de jaarmarkt. Op bijna alle tafels van Vlezenbeek stond dit gerecht tijdens de jaarmarkt. De bewoners hadden niet veel tijd om eten te maken en de balletjes kon men op voorhand bakken.
 
De jonge Glenn De Neef  raapte het kramballetje, dat goed was voor een waardebon van 250 euro. Wat hij ermee zal doen kon Glenn ons nog niet vertellen. Zijn pa was alvast bijzonder tevreden met de vangst. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief