SINT-PIETERS-LEEUW - Snuisteren tussen Coca-Cola items

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Snuisteren tussen Coca-Cola items

Dsc_0967
Het werd snuisteren tussen de verschillende Coca Cola items (Foto's Marc Sluys)
 
Dsc_0972
Dsc_0971
Dsc_0974
De organisatoren Johan van Mierlo & Sandrina Van Handenhove waren tevreden
 

In Sint-Pieters-Leeuw werd zondag in de gemeentelijke Evenementenhal op de Bergensesteenweg de grootste Coca-Cola verzamelbeurs van België georganiseerd. Vanuit meer dan 10 verschillende landen kwamen de handelaars naar Leeuw. Bij de kooplustigen waren misschien nog meer nationaliteiten te vinden.

Aan de beurs nemen standhouders deel uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Verenigd koninkrijk, Malta, Argentinië, Japan en de USA.

Ook bezoekers worden naar jaarlijkse gewoonte verwacht van over heel Europa en zelfs daarbuiten

 Sommigen waren op zoek naar een leuk eindejaarscadeau, het unieke Coca-Cola Collectors item, of ontdekten wat er zoal bestaat met de merknaam Coca-Cola.

Men kon er terecht voor flessen, glazen en blikken, maar ook voor autootjes, puzzels, badhanddoeken, koekjesdozen, muziekdozen, neon verlichting, pins, telefoonkaarten, pennen, plushen ijsberen, spiegels, emaille reclameborden, fantasie juwelen, radio’s, spaarpotten, speelkaarten, kartonnen onderzetters, kousen, barbecue’s, en nog zoveel en zoveel meer, allemaal met de naam Coca-Cola er op.

De organisatoren Johan van Mierlo & Sandrina Van Handenhove  waren alvast tevreden met hun organisatie.

Het zal echter de laatste keer zijn dat men gebruik kan maken van de Evenementenhal omdat deze verkocht werd door de gemeente aan Lidl. De organisatoren zijn volop op zoek naar een nieuwe zaal, want ook de oude stek, zaal Zonnig Leven zal in 2010 nog niet klaar zijn voor hergebruik.
Info 0477 51 22 90 en op www.colanuts.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief