SINT-PIETERS-LEEUW -De politie controleerde en stelde een overval vast

C21

SINT-PIETERS-LEEUW -De politie controleerde en stelde een overval vast

Politie_logo_homepage02

Alcohol- en snelheidscontrole
SINT-PIETERS-LEEUW - Donderdagavond gebeurde een Alcohol- en snelheidscontrole  door verkeersdienst van de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw. De snelheidscontrole  gebeurden op de N6, bebouwde kom (thv Colruyt) tussen 19-19u45u: 205 gecontroleerde voertuigen, 30 vaststellingen overdreven snelheid, max snelheid 78 km/u. Snelheidscontrole op de Postweg, bebouwde kom,  tussen 20 - 21u met 145 gecontroleerde voertuigen, 30 vaststellingen overdreven snelheid, max snelheid 108 km/u.

Deze bestuurder werd geïntercepteerd en moest onmiddellijk zijn rijbewijs inleveren op bevel van de Procureur des Konings.

Alcoholcontrole op de N6,  tussen 23 - 24u Er werden 12 ademtesten afgenomen, twee bestuurders hadden een glas te veel op. (0.23 en 0.30 mg/L ual) Hun rijbewijs werd ingehouden voor een periode van  drie uur.

Poging tot diefstal gewapenderhand op krantenwinkel
ZUUN - Donderdag omstreeks 18 uur stapten 2  manspersonen een krantenwinkel aan de Bergensesteenweg (Zuun) binnen en bedreigden de uitbater met een revolver. De uitbater werd op de grond getrokken en  hij kreeg schoppen toegediend . Op dat ogenblik kwam een klant de krantenwinkel binnen  dewelke de uitbater ter hulp kwam. Hiervan schrokken de  2 daders van Noordafrikaanse afkomst, verlieten de winkel zonder buit en vluchtten te voet in de richting van Brussel. De uitbater kloeg over pijn aan de rug maar raakte verder niet gekwetst.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 nov 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief