AFFLIGEM - Saskia De Ryck is kandidaat op Lijst Burgemeester zij wil in de voetsporen treden van haar vader, Leo De Ryck

C21

AFFLIGEM - Saskia De Ryck is kandidaat op Lijst Burgemeester zij wil in de voetsporen treden van haar vader, Leo De Ryck

Affligem_saskia_de_ryck__1_a

Saskia De Ryck is de dochter van wijlen Leo De Ryck, ereburger van Affligem en eerste schepen. Zij zal kandidaat zijn op Lijst Burgemeester. Het was de uitdrukkelijke wens van Leo op zijn sterfbed dat zijn dochter in zijn voetsporen zou treden en zijn gedachtegoed zou verder zetten. 

 

Saskia stelt zich kandidaat uit eerbetoon voor haar vader en uit een engagement om de politieke droom van haar vader verder te zetten. Leo streefde naar een samenleving waarin men zich als individu en als gezin goed voelt. ‘Waar een wil is, is een weg’ is een spreuk die Saskia van haar vader heeft geleerd en die ze zal meedragen. Leo zette zich in voor de medemens zonder onderscheid van ras, geloof en politieke overtuiging. 

 

Saskia De Ryck: “Mijn vader heeft ons veel te vroeg verlaten. In de laatste weken van zijn leven zei hij me vaak dat zijn werk niet af was. Hij vroeg me of ik het zag zitten om zijn werk verder te zetten. Ik ga proberen om zijn werk af te maken met evenveel inzet en gedrevenheid. Ik ga ervoor zorgen dat hij van hierboven trots op mij kan zijn.” 

 

Saskia is gehuwd, woont op de Blakmeers en is mama van 3 kinderen waaronder een tweeling. Haar vrije tijd gaat naar de zorg voor haar gezin en regelmatig gaat ze joggen en fietsen. Als gezin zetten ze zich ook in als opvanggezin voor kinderen die voor korte of lange tijd geplaatst worden door het Bijzonder Jeugdcomité. 

 

Lijst Burgemeester is voor Saskia een evidente keuze. Ze is trots op het werk dat reeds werd verricht en gerealiseerd. Ze zal haar best doen om mee te ijveren voor een veilig en leefbaar Affligem. De domeinen waarvoor haar vader als schepen bevoegd was (toerisme, senioren, wonen, feestelijkheden) zullen haar bijzondere aandacht krijgen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief