AFFLIGEM - Bleregem Kermist voor de 10e keer

C21

AFFLIGEM - Bleregem Kermist voor de 10e keer

2017-08-04_bleregemkermis_viert_8ste___41_ab
 
2017-08-03_half-oogstfeesten__25_ab
 
2017-08-06_bleregemkermis_viert_8ste___19_ab
 
2017-08-06_bleregemkermis_viert_8ste___35_ab
 

Na de successen van de voorbije jaren, telt de jubeleumeditie van Bleregemkermis wederom drie dagen feestplezier! Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus zal de kermistent Bleregem en omstreken opnieuw inpalmen. Net als de voorbije jaren, vind je die XL- kermistent en de kermisattracties – ook wel Bleregem Village – bovenaan de Bleregemstraat, naast Carrosserie Patriek op n°2. 

 

Vrijdagavond start het feest al om 19u, vanaf dan kan je in het vertrouwde kermiscafé terecht. Net als vorige jaren zweren we erbij om de optredens gratis aan te bieden. Dit jaar verzekeren Alex, Rudi, Ilse en de geweldige Starshiftersband je van een fantastische avond. Daarna begeleidt DJ Hugo je moeiteloos de eerste kermisnacht in. 

 

Op zaterdagmiddag opent het kermiscafé om 13u opnieuw haar deuren. Gelijktijdig kan je ook die andere vaste waarde van Bleregemkermis, de rommelmarkt, bezoeken, opgeleukt door De Merchtemse Steltenlopers en tal van andere attracties. De rommelmarkt blijft Bleregemse proporties aannemen – waar overdrijven tot een sport verheven werd – en beslaat net als vorig jaren niet alleen de Bleregemstraat maar ook een groot deel van de Langestraat. Inschrijven kan nog steeds via bleregem.be. 

 

Om 18u begint de honger te knagen en kan je aanschuiven aan de B-BBQ (Bleregems Barbecue) in de grote tent, waar naast je smaakpapillen ook je oren verwend worden met een vrolijk streepje muziek van fanfare De Koninklijke Gilde en DJ Hugo. Vanaf 22u helpt DJ Dave je om tot in de vroege uurtjes je dansbenen te smeren. 

 

Doorlopend is het genieten van een divers randanimatieprogramma met o.a. kermisattracties, springkasteel, grime en ballonplooien. Eten en drinken aan democratische prijzen in één van onze talrijke eet- en drankstandjes maken ook deze kermiszaterdag compleet. 

 

Op zondagmiddag zien we je graag terug voor nog een allerlaatste dag kermis. Vanaf 12u schuif je aan tafel voor friet met vol-au-vent of curryworst. Na het eten (14u) wachten De Goebby’s je op met een eersteklas afscheid van Bleregemkermis 2018. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief