AFFLIGEM - Vier gouden bruiloften

C21

AFFLIGEM - Vier gouden bruiloften

Ca8a6427__002_
 

Albert Van Antenhove en Annie Van Elsen

Ze groeiden beiden op in de omgeving van de abdij van Affligem. Ze huwden op 20 februari 1969. Hij maakte carrière bij de politie en was de laatste 7 jaar van zijn ambt diensthoofd van de wijkpolitie in Affligem. Zij ging uit werken en was bovendien gedurende 27 jaar mantelzorger voor haar ouders. 

Ze kregen 2 kinderen en 2 kleinkinderen.

 

Karel Van Ginderachter en Magda Van der Weeën

Ze leerden elkaar kennen in “De Grote Beer” in Hekelgem en huwden op 14 maart 1969. Hij werkte jaren in betonfabrieken en later bij Wegebo. Samen genieten van de schoonheid van de natuur maakt hen diep gelukkig.

Uit hun huwelijk ontsproten 2 kinderen.

 

Albien Van Holsbeeck en Denise Steppe

huwden op 29 maart 1969 te Hekelgem. Albien werkte bij de Nationale Bank van België te Brussel. Gedurende 20 jaar behoorde hij tot de topatleten van de Belgische atletiek. De rode draad in hun leven is hun sociaal engagement. Albien nam 7 keer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en was telkens verkozen. Hij bekleedde 2 schepenambten.

Samen kregen ze 3 kinderen en 2 kleinkinderen.

 

Oscar Vandewalle en Jeannine Meheus

zijn geboren en getogen in West-Vlaanderen. Ze huwden op 4 april 1969 in Aarsele. Begin 1973 vestigden ze zich in Essene. Hij werkte bij Amylum in Aalst en later als zelfstandige. Zij deed gedurende 31 jaar voor- en naschoolse opvang in de vrije basisschool te Essene. 

Ze hebben 2 kinderen en 2 kleinkinderen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief